Light Of My Life (2019)

Als in de nabije toekomst een dodelijke pandemie de wereld drastisch heeft veranderd, besluit een vader met zijn dochter Rag te vluchten naar de bossen. Terwijl hij haar probeert te beschermen tegen de gevaren in deze nieuwe wereld komt hun relatie heftig onder druk te staan.

details

4GTIMDb 6.610 119 minuten

recensies Light Of My Life

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
Light Of My Life poster van Light Of My Life cast & crew

kijkwijzer Light Of My Life

4GT

IMDb Light Of My Life

IMDb 6.610

cast & crew Light Of My Life

regisseur

Casey Affleck

acteurs

Casey Affleck, Anna Pniowsky en Tom Bower

distributeur

The Searchers

details Light Of My Life

in première op

24-10-2019

genre

thriller

jaar

2019

speelduur

119 minuten

Light Of My Life draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Light Of My Life.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Light Of My Life. Hier zie je waar en wanneer Light Of My Life in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Light Of My Life uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Light Of My Life wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Light Of My Life draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Light Of My Life wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Light Of My Life draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Light Of My Life staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Light Of My Life wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Light Of My Life!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Light Of My Life, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Light Of My Life kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Light Of My Life verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Light Of My Life. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Light Of My Life wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Light Of My Life en de regisseur van de film Light Of My Life worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.