Life of Brian (1979)

Op de avond dat Jezus wordt geboren, wordt in het stalletje ernaast ook Brian geboren. Als Brian volwassen is, sluit hij zich aan bij het Volksfront van Judea: een organisatie die zich tegen de Romeinen verzet. Door een speling van het lot wordt Brian echter aangezien voor de messias en wordt alles wat hij zegt en doet heilig verklaard. Dit tot grote ergernis van Brian, die helemaal geen behoefte heeft om een volk te leiden. Ook de Romeinen zijn niet blij met de komst van deze messias.

details

IMDb 8.110 94 minuten
Life of Brian poster van Life of Brian cast & crew

IMDb Life of Brian

IMDb 8.110

cast & crew Life of Brian

regisseur

Terry Jones

acteurs

Graham Chapman, John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin, Terence Bayler, Carol Cleveland, Kenneth Colley, Neil Innes, Charles McKeown, John Young, Gwen Taylor, Sue Jones-Davies, Peter Brett, John Case, Chris Langham, Andrew MacLachlan, Bernard McKenna, Spike Milligan, Randy Feelgood, George Harrison, Charles Knode en Monty Python

details Life of Brian

jaar

1979

speelduur

94 minuten

Life of Brian draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Life of Brian.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Life of Brian. Hier zie je waar en wanneer Life of Brian in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Life of Brian uit 1979 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Life of Brian wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Life of Brian draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Life of Brian wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Life of Brian draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Life of Brian staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Life of Brian wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Life of Brian!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Life of Brian, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Life of Brian kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Life of Brian verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Life of Brian. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Life of Brian wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Life of Brian en de regisseur van de film Life of Brian worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.