Leto (2018)

Leningrad, de vroege jaren ‘80; aan de vooravond van de perestrojka worden elpees van Lou Reed, Blondie en David Bowie het land in gesmokkeld, de bruisende underground muziekscene is in volle gang. Hier ontmoet de jonge muzikant Viktor de charismatische zanger Mike en zijn vrouw Natasha. Terwijl er tussen hen een bijzondere driehoeksverhouding ontstaat, willen de gedreven muzikanten met hun optredens de boel flink opschudden om rock ‘n roll in de Sovjet Unie voorgoed te veranderen.

details

2GAIMDb 7.310 126 minuten

recensies Leto

De Filmkrant De Volkskrant
Leto poster van Leto cast & crew

kijkwijzer Leto

2GA

IMDb Leto

IMDb 7.310

cast & crew Leto

regisseur

Kirill Serebrennikov

acteurs

Irina Starshenbaum, Teo Yoo en Roman Bilyk

distributeur

Imagine Filmdistributie Nederland

details Leto

in première op

18-04-2019

genres

drama, muziek, biografisch en romantiek

jaar

2018

speelduur

126 minuten

Leto draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Leto.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Leto. Hier zie je waar en wanneer Leto in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Leto uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Leto wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Leto draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Leto wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Leto draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Leto staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Leto wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Leto!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Leto, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Leto kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Leto verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Leto. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Leto wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Leto en de regisseur van de film Leto worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.