Tot en met 15 maart zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Let Him Go (2020)

Na het overlijden van hun zoon, verlaten de gepensioneerde sheriff George Blackledge en zijn vrouw Margaret hun ranch in Montana en reizen ze naar North Dakota om hun kleinzoon te redden. Hij is in handen gekomen van de gevaarlijke familie van de nieuwe man van hun schoondochter, met aan het hoofd Blanche Weboy. Ze komen er al snel achter dat de familie de jongen niet zomaar laat gaan.

details

6GATIMDb 6.710 115 minuten

recensies Let Him Go

De Volkskrant Trouw NRC
Let Him Go poster van Let Him Go cast & crew

kijkwijzer Let Him Go

6GAT

IMDb Let Him Go

IMDb 6.710

cast & crew Let Him Go

regisseur

Thomas Bezucha

acteurs

Kevin Costner, Diane Lane en Lesley Manville

distributeur

Universal Pictures International

details Let Him Go

in première op

03-12-2020

genre

thriller

jaar

2020

speelduur

115 minuten

Let Him Go draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Let Him Go.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Let Him Go. Hier zie je waar en wanneer Let Him Go in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Let Him Go uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Let Him Go wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Let Him Go draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Let Him Go wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Let Him Go draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Let Him Go staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Let Him Go wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Let Him Go!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Let Him Go, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Let Him Go kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Let Him Go verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Let Him Go. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Let Him Go wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Let Him Go en de regisseur van de film Let Him Go worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.