Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Les Invisibles (2018)

De bewoners van een vrouwenopvang in Noord-Frankrijk zitten met de handen in het haar wanneer ze te horen krijgen dat ze geen subsidie meer krijgen. De sociale werkers krijgen de opdracht om binnen drie maanden deze dakloze vrouwen koste wat kost te laten re-integreren in de maatschappij.

details

3ATIMDb 6.710 102 minuten

recensies Les Invisibles

De Filmkrant De Volkskrant
Les Invisibles poster van Les Invisibles cast & crew

kijkwijzer Les Invisibles

3AT

IMDb Les Invisibles

IMDb 6.710

cast & crew Les Invisibles

regisseur

Louis-Julien Petit

acteurs

Patricia Mouchon, Khoukha Boukherbache en Bérangère Toural

scenario

, en

distributeur

The Searchers

details Les Invisibles

in première op

09-05-2019

genres

drama en komedie

jaar

2018

speelduur

102 minuten

Les Invisibles draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Les Invisibles.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Les Invisibles. Hier zie je waar en wanneer Les Invisibles in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Les Invisibles uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Les Invisibles wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Les Invisibles draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Les Invisibles wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Les Invisibles draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Les Invisibles staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Les Invisibles wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Les Invisibles!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Les Invisibles, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Les Invisibles kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Les Invisibles verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Les Invisibles. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Les Invisibles wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Les Invisibles en de regisseur van de film Les Invisibles worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.