Les enfants d'Isadora (2019)

De wereldberoemde Amerikaanse danser en choreograaf Isadora Duncan werd niet alleen bekend om haar baanbrekende werk, maar ook vanwege de tragische dood van haar twee kinderen in 1913. Haar verdriet verwerkte ze in het dansstuk Mother, dat gaat over verlies en leegte.

details

IMDb 5.810 84 minuten
Les enfants d'Isadora poster van Les enfants d'Isadora cast & crew

IMDb Les enfants d'Isadora

IMDb 5.810

cast & crew Les enfants d'Isadora

regisseur

Damien Manivel

acteurs

Agathe Bonitzer, Manon Carpentier, Julien Dieudonné, Marika Rizzi en Elsa Wolliaston

details Les enfants d'Isadora

jaar

2019

speelduur

84 minuten

Les enfants d'Isadora draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Les enfants d'Isadora.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Les enfants d'Isadora. Hier zie je waar en wanneer Les enfants d'Isadora in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Les enfants d'Isadora uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Les enfants d'Isadora wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Les enfants d'Isadora draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Les enfants d'Isadora wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Les enfants d'Isadora draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Les enfants d'Isadora staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Les enfants d'Isadora wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Les enfants d'Isadora!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Les enfants d'Isadora, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Les enfants d'Isadora kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Les enfants d'Isadora verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Les enfants d'Isadora. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Les enfants d'Isadora wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Les enfants d'Isadora en de regisseur van de film Les enfants d'Isadora worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.