Tot en met 8 juni zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Les chevaliers blancs (2015)

Jacques Arnault, hoofd van de NGO 'Move for Kids', bereidt een humanitaire bliksemactie voor in een Afrikaans land: hij wil driehonderd jonge weeskinderen evacueren die het slachtoffer zijn van de burgeroorlog. Een gecharterd vliegtuig moet hen naar Frankrijk brengen, waar de kandidaat-adoptieouders die de hele actie financieren, hen opwachten.

details

4GTIMDb 6.010 112 minuten

recensies Les chevaliers blancs

De Filmkrant De Volkskrant
Les chevaliers blancs poster van Les chevaliers blancs cast & crew

kijkwijzer Les chevaliers blancs

4GT

IMDb Les chevaliers blancs

IMDb 6.010

cast & crew Les chevaliers blancs

regisseur

Joachim Lafosse

acteurs

Vincent Lindon, Louise Bourgoin, Valérie Donzelli en Reda Kateb

scenario

, , , , , , en

producent

Versus Production

distributeur

Amstelfilm

details Les chevaliers blancs

in première op

04-08-2016

genre

drama

jaar

2015

speelduur

112 minuten

Les chevaliers blancs draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Les chevaliers blancs.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Les chevaliers blancs. Hier zie je waar en wanneer Les chevaliers blancs in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Les chevaliers blancs uit 2015 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Les chevaliers blancs wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Les chevaliers blancs draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Les chevaliers blancs wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Les chevaliers blancs draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Les chevaliers blancs staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Les chevaliers blancs wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Les chevaliers blancs!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Les chevaliers blancs, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Les chevaliers blancs kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Les chevaliers blancs verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Les chevaliers blancs. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Les chevaliers blancs wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Les chevaliers blancs en de regisseur van de film Les chevaliers blancs worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.