Tot en met 27 april zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Leaning into the wind (2017)

De Schot Goldsworthy (1957) is één van de weinigen die landschapskunst maakt met bloemblaadjes, rietstengels en regendruppels. Zijn werk, waarin de relatie tussen de mens en natuur centraal staat, heeft een spirituele schoonheid en is tegelijkertijd aards en zintuigelijk. Een landschapskunstenaar die soms enorme stenen en bomen bewerkt, maar nog vaker de vergankelijkheid zoekt met regendruppels, bloemblaadjes en rietstengels.

details

1IMDb 6.710 93 minuten

recensies Leaning into the wind

De Filmkrant De Volkskrant
Leaning into the wind poster van Leaning into the wind cast & crew

kijkwijzer Leaning into the wind

1

IMDb Leaning into the wind

IMDb 6.710

cast & crew Leaning into the wind

regisseur

Thomas Riedelsheimer

acteur

Andy Goldsworthy

distributeur

Periscoop Film

details Leaning into the wind

in première op

11-10-2018

genre

documentaire

jaar

2017

speelduur

93 minuten

Leaning into the wind draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Leaning into the wind.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Leaning into the wind. Hier zie je waar en wanneer Leaning into the wind in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Leaning into the wind uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Leaning into the wind wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Leaning into the wind draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Leaning into the wind wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Leaning into the wind draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Leaning into the wind staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Leaning into the wind wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Leaning into the wind!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Leaning into the wind, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Leaning into the wind kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Leaning into the wind verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Leaning into the wind. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Leaning into the wind wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Leaning into the wind en de regisseur van de film Leaning into the wind worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.