Le meilleur reste à venir (2020)

Trailer van Le meilleur reste à venirhttps://img.youtube.com/vi/_BOKoFXg5mw/0.jpg2021-09-20T02:06:27+02:00Trailer van Le meilleur reste à venir

Beste vrienden Arthur en César zijn na een misverstand allebei ervan overtuigd dat de ander nog slechts een paar maanden te leven heeft. Ze besluiten alles aan te pakken om er nog het beste van te maken.

details Le meilleur reste à venir

4ATIMDb 6.6101715 118 minuten

recensies Le meilleur reste à venir

De Filmkrant De Volkskrant
Le meilleur reste à venir poster van Le meilleur reste à venir cast & crew

kijkwijzer Le meilleur reste à venir

4AT

IMDb Le meilleur reste à venir

IMDb 6.6101715

cast & crew Le meilleur reste à venir

regisseurs

Alexandre de La Patellière en Matthieu Delaporte

acteurs

Fabrice Luchini, Zineb Triki en Patrick Bruel

distributeur

Splendid Film

details Le meilleur reste à venir

in première op

05-08-2021

genres

drama en komedie

jaar

2020

speelduur

118 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Le meilleur reste à venir.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Le meilleur reste à venir. Hier zie je waar en wanneer Le meilleur reste à venir in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Le meilleur reste à venir uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Le meilleur reste à venir wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Le meilleur reste à venir draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Le meilleur reste à venir wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Zevenaar, Gouda en Zierikzee

De film Le meilleur reste à venir draait in deze bioscopen: Filmhuis Gouda, Filmhuis Zevenaar en Filmtheater Zierikzee

De recensies van de film Le meilleur reste à venir staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Le meilleur reste à venir wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Le meilleur reste à venir!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Le meilleur reste à venir, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Le meilleur reste à venir kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Le meilleur reste à venir verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Le meilleur reste à venir. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Le meilleur reste à venir wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Le meilleur reste à venir en de regisseur van de film Le meilleur reste à venir worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.