Le Grand Bain (2018)

In het gemeentelijk zwembad bekwaamt een groepje mannen van middelbare leeftijd zich in de kunst van het synchroonzwemmen. Hun trainster Delphine is een voormalig zwemkampioene die haar portie ellende wel gehad heeft. De heren zelf zijn van diverse pluimage en hebben ook allemaal zo hun eigen besognes. Samen vormen ze echter een hecht team en zijn ze er voor elkaar. Langzamerhand krijgen ze weer het gevoel dat ze er toe doen. Ondanks sceptische reacties van familie en vrienden besluiten ze als team voor Frankrijk uit te komen op het WK synchroonzwemmen.

details

3DHTIMDb 7.010 122 minuten

recensies Le Grand Bain

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Le Grand Bain online

Pathe Thuis
Le Grand Bain poster van Le Grand Bain cast & crew

kijkwijzer Le Grand Bain

3DHT

IMDb Le Grand Bain

IMDb 7.010

cast & crew Le Grand Bain

regisseur

Gilles Lellouche

acteurs

Mathieu Amalric, Guillaume Canet en Benoît Poelvoorde

distributeur

Cherry Pickers Filmdistributie

details Le Grand Bain

in première op

11-04-2019

genres

komedie en drama

jaar

2018

speelduur

122 minuten

Le Grand Bain draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Le Grand Bain.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Le Grand Bain. Hier zie je waar en wanneer Le Grand Bain in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Le Grand Bain uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Le Grand Bain wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Le Grand Bain draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Le Grand Bain wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Le Grand Bain draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Le Grand Bain staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Le Grand Bain wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Le Grand Bain!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Le Grand Bain, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Le Grand Bain kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Le Grand Bain verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Le Grand Bain. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Le Grand Bain wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Le Grand Bain en de regisseur van de film Le Grand Bain worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.