Le Grand Bain (2018)

In het gemeentelijk zwembad bekwaamt een groepje mannen van middelbare leeftijd zich in de kunst van het synchroonzwemmen. Hun trainster Delphine is een voormalig zwemkampioene die haar portie ellende wel gehad heeft. De heren zelf zijn van diverse pluimage en hebben ook allemaal zo hun eigen besognes. Samen vormen ze echter een hecht team en zijn ze er voor elkaar. Langzamerhand krijgen ze weer het gevoel dat ze er toe doen. Ondanks sceptische reacties van familie en vrienden besluiten ze als team voor Frankrijk uit te komen op het WK synchroonzwemmen.

recensies Le Grand Bain

De Filmkrant De Volkskrant
Le Grand Bain poster van Le Grand Bain

beoordelingen Le Grand Bain

3DHT

IMDb 7.010

cast & crew Le Grand Bain

regisseur

Gilles Lellouche

acteurs

Mathieu Amalric, Guillaume Canet en Benoît Poelvoorde

distributeur

Cherry Pickers Filmdistributie

details Le Grand Bain

in première op

11-04-2019

genres

komedie en drama

jaar

2018

speelduur

122 minuten

Dit is de biosagenda van de film Le Grand Bain.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Le Grand Bain getoond.

De je film Le Grand Bain wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Arnhem, Ede, Haarlem, Leeuwarden, Tilburg, Zwolle, Maastricht, Groningen, Eindhoven, Helmond, Delft, Breda, Zaandam, Amersfoort en Nijmegen

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Le Grand Bain draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Le Grand Bain staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Le Grand Bain!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Le Grand Bain, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Le Grand Bain verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Le Grand Bain

De film Le Grand Bain in de volgende steden in de bioscoop te zien: Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Arnhem, Ede, Haarlem, Leeuwarden, Tilburg, Zwolle, Maastricht, Groningen, Eindhoven, Helmond, Delft, Breda, Zaandam, Amersfoort en Nijmegen.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Le Grand Bain, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.