Le bonheur (1965)

verwacht op 2 september 2021

François, een gelukkig getrouwde timmerman, wordt per ongeluk verliefd op een jong meisje. Vreemd genoeg versterkt zijn affaire juist zijn gevoelens voor zijn vrouw en kinderen. Maar hoe vertelt hij hen dit?

details

3AIMDb 7.610 85 minuten
Le bonheur poster van Le bonheur cast & crew

kijkwijzer Le bonheur

3A

IMDb Le bonheur

IMDb 7.610

cast & crew Le bonheur

regisseur

Agnès Varda

acteurs

Jean-Claude Drouot, Marie-France Boyer, Marcelle Faure-Bertin, Manon Lanclos en Sylvia Saurel

distributeur

EYE Filmmuseum

details Le bonheur

in première op

02-09-2021

genre

drama

jaar

1965

speelduur

85 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Le bonheur.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Le bonheur. Hier zie je waar en wanneer Le bonheur in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Le bonheur uit 1965 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Le bonheur wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Le bonheur draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Le bonheur wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Le bonheur draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Le bonheur staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Le bonheur wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Le bonheur!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Le bonheur, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Le bonheur kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Le bonheur verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Le bonheur. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Le bonheur wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Le bonheur en de regisseur van de film Le bonheur worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.