Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Lazzaro Felice (2018)

Wanneer de jonge edelman Tancredi hulp vraagt aan de goedgelovige Lazzaro bij het in scène zetten van zijn eigen ontvoering, ontstaat er een bijzondere band tussen de twee. Hun uitzonderlijke vriendschap zorgt voor een opmerkelijke verplaatsing in tijd en ruimte.

details

3GTIMDb 7.610 125 minuten

recensies Lazzaro Felice

De Filmkrant De Volkskrant
Lazzaro Felice poster van Lazzaro Felice cast & crew

kijkwijzer Lazzaro Felice

3GT

IMDb Lazzaro Felice

IMDb 7.610

cast & crew Lazzaro Felice

regisseur

Alice Rohrwacher

acteurs

Alba Rohrwacher, Sergi Lopez en Nicoletta Braschi

distributeur

Cinemien

details Lazzaro Felice

in première op

21-03-2019

genre

drama

jaar

2018

speelduur

125 minuten

Lazzaro Felice draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Lazzaro Felice.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Lazzaro Felice. Hier zie je waar en wanneer Lazzaro Felice in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Lazzaro Felice uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Lazzaro Felice wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Lazzaro Felice draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Lazzaro Felice wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Lazzaro Felice draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Lazzaro Felice staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Lazzaro Felice wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Lazzaro Felice!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Lazzaro Felice, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Lazzaro Felice kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Lazzaro Felice verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Lazzaro Felice. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Lazzaro Felice wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Lazzaro Felice en de regisseur van de film Lazzaro Felice worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.