Lassie (2020)

Wanneer Florian en zijn ouders noodgedwongen moeten verhuizen, informeert de chagrijnige hospita hen dat honden niet zijn toegestaan. Wat nu? Lassie is Florian zijn beste vriend! Vader lost dit op door hun geliefde hond onder te brengen bij zijn werkgever, Graaf Von Sprengel en diens kleindochter Priscilla. Maar door de bemoeienissen van een dief raakt Lassie zoek.

details

2AIMDb 5.810 97 minuten

recensies Lassie

Trouw NRC

kijk Lassie online

Pathe Thuis
Lassie poster van Lassie cast & crew

kijkwijzer Lassie

2A

IMDb Lassie

IMDb 5.810

cast & crew Lassie

regisseur

Hanno Olderdissen

stemmen

Jelle Amersfoort, Bo Burger, Bert Simhoffer, Florus van Rooijen, Daan van Rijssel, Fiene Heijmans, Tony Neef, Lotte Horlings en Linda Verstraten

distributeur

Dutch FilmWorks

details Lassie

in première op

30-07-2020

genres

familiefilm en avontuur

jaar

2020

speelduur

97 minuten

Lassie draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Lassie.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Lassie. Hier zie je waar en wanneer Lassie in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Lassie uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Lassie wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Lassie draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Lassie wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Lassie draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Lassie staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Lassie wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Lassie!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Lassie, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Lassie kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Lassie verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Lassie. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Lassie wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Lassie en de regisseur van de film Lassie worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.