Lady en de Vagebond (1955)

Lady, een jonge cockerspaniël, geniet van haar luizenleventje in huis bij een rijk, pasgetrouwd echtpaar. Ze is het middelpunt van de aandacht, maar haar leven komt op zijn kop te staan wanneer haar baasjes hun eerste kind verwachten. Lady besluit weg te rennen met een zwerfhond die zichzelf 'De Vagebond' noemt.

details

IMDb 7.310 76 minuten

kijk Lady en de Vagebond online

Pathe Thuis
Lady en de Vagebond poster van Lady en de Vagebond cast & crew

IMDb Lady en de Vagebond

IMDb 7.310

cast & crew Lady en de Vagebond

regisseurs

Clyde Geronimi, Wilfred Jackson en Hamilton Luske

acteurs

Peggy Lee, Larry Roberts, Bill Baucom, Verna Felton, George Givot, Stan Freberg, Lee Millar, Barbara Luddy, Bill Thompson, Dal McKennon, Alan Reed, The Mellowmen Quartet en Taylor Holmes

details Lady en de Vagebond

jaar

1955

speelduur

76 minuten

Lady en de Vagebond draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Lady en de Vagebond.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Lady en de Vagebond. Hier zie je waar en wanneer Lady en de Vagebond in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Lady en de Vagebond uit 1955 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Lady en de Vagebond wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Lady en de Vagebond draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Lady en de Vagebond wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Lady en de Vagebond draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Lady en de Vagebond staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Lady en de Vagebond wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Lady en de Vagebond!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Lady en de Vagebond, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Lady en de Vagebond kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Lady en de Vagebond verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Lady en de Vagebond. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Lady en de Vagebond wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Lady en de Vagebond en de regisseur van de film Lady en de Vagebond worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.