La vita davanti a sé (2020)

De oudere madame Rosa wordt op een dag door twaalfjarig Senegalees straatschoffie Momo bestolen. Toch neemt ze de jongen onder haar hoede. De twee raken aan elkaar gehecht, omdat ze allebei last hebben van hun verleden.

details

IMDb 7.010 94 minuten

recensies La vita davanti a sé

De Volkskrant NRC

kijk La vita davanti a sé online

Netflix
La vita davanti a sé poster van La vita davanti a sé cast & crew

IMDb La vita davanti a sé

IMDb 7.010

cast & crew La vita davanti a sé

regisseur

Edoardo Ponti

acteurs

Renato Carpentieri, Francesco Cassano, Ibrahima Gueye, Babak Karimi, Sophia Loren, Iosif Diego Pirvu, Massimiliano Rossi en Abril Zamora

details La vita davanti a sé

in première op

13-11-2020

jaar

2020

speelduur

94 minuten

La vita davanti a sé draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film La vita davanti a sé.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film La vita davanti a sé. Hier zie je waar en wanneer La vita davanti a sé in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film La vita davanti a sé uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen La vita davanti a sé wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film La vita davanti a sé draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film La vita davanti a sé wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film La vita davanti a sé draait in deze bioscopen:

De recensies van de film La vita davanti a sé staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film La vita davanti a sé wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film La vita davanti a sé!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film La vita davanti a sé, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film La vita davanti a sé kopen/reserveren.

De filmtijden van de film La vita davanti a sé verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film La vita davanti a sé. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film La vita davanti a sé wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film La vita davanti a sé en de regisseur van de film La vita davanti a sé worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.