La virgen de agosto (2019)

Trailer van La virgen de agostohttps://img.youtube.com/vi/iaqVkuKPUJU/0.jpg2021-09-20T15:09:18+02:00Trailer van La virgen de agosto

De drieëndertigjarige Eva heeft besloten om in de warmste maand van de zomer in Madrid te blijven. Terwijl de meeste inwoners van de stad zijn gevlucht naar meer gematigde klimaten, slijt Eva haar dagen in de straten van de stad. Ze bezoekt bekende ontmoetingsplaatsen en oude vrienden tijdens haar zoektocht naar haar identiteit.

details La virgen de agosto

4STHIMDb 6.710954 125 minuten

recensies La virgen de agosto

De Filmkrant De Volkskrant
La virgen de agosto poster van La virgen de agosto cast & crew

kijkwijzer La virgen de agosto

4STH

IMDb La virgen de agosto

IMDb 6.710954

cast & crew La virgen de agosto

regisseur

Jonás Trueba

acteurs

Vito Sanz, Itsaso Arana en Isabelle Stoffel

distributeur

EYE Filmmuseum

details La virgen de agosto

in première op

05-08-2021

genre

drama

jaar

2019

speelduur

125 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film La virgen de agosto.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film La virgen de agosto. Hier zie je waar en wanneer La virgen de agosto in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film La virgen de agosto uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen La virgen de agosto wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film La virgen de agosto draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film La virgen de agosto wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

De film La virgen de agosto draait in deze bioscopen: EYE

De recensies van de film La virgen de agosto staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film La virgen de agosto wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film La virgen de agosto!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film La virgen de agosto, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film La virgen de agosto kopen/reserveren.

De filmtijden van de film La virgen de agosto verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film La virgen de agosto. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film La virgen de agosto wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film La virgen de agosto en de regisseur van de film La virgen de agosto worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.