La Última Primavera (2020)

In La Cañada Real, een sloppenwijk net buiten Madrid, neemt de spanning toe als de bewoners gedwongen worden hun zelf-gebouwde huizen te verlaten omdat het land waarop ze wonen verkocht is. Terwijl de moeder van het huis Augustina van een altijd lachende moeder langzaam verandert in een vrouw getormenteerd door angst, zoekt vader David, een hardwerkende schroothandelaar, naar een oplossing binnen het bureaucratische systeem.

details

1IMDb 6.810 77 minuten

recensies La Última Primavera

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk La Última Primavera online

Picl Pathe Thuis
La Última Primavera poster van La Última Primavera cast & crew

kijkwijzer La Última Primavera

1

IMDb La Última Primavera

IMDb 6.810

cast & crew La Última Primavera

regisseur

Isabel Lamberti

acteurs

David Gabarre Mendoza, Agustina Mendoza Gabarre, María Duro Rego, Alejandro Gabarre Mendoza, Ángelo Gabarre Mendoza, Isabel Gabarre Mendoza, David Gabarre Duro en Angelines Gabarre Mendoza

distributeur

Cherry Pickers Filmdistributie

details La Última Primavera

in première op

29-10-2020

genre

drama

jaar

2020

speelduur

77 minuten

La Última Primavera draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film La Última Primavera.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film La Última Primavera. Hier zie je waar en wanneer La Última Primavera in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film La Última Primavera uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen La Última Primavera wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film La Última Primavera draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film La Última Primavera wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film La Última Primavera draait in deze bioscopen:

De recensies van de film La Última Primavera staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film La Última Primavera wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film La Última Primavera!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film La Última Primavera, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film La Última Primavera kopen/reserveren.

De filmtijden van de film La Última Primavera verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film La Última Primavera. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film La Última Primavera wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film La Última Primavera en de regisseur van de film La Última Primavera worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.