La ragazza nella nebbia (2017)

In het Italiaanse dorp Avechot is de vijftienjarige Anna Lou spoorloos verdwenen. De eigenaardige detective Vogel wordt gevraagd om mee te werken aan de zaak. Hij onderzoekt of de verdwijning een opstandige tieneractie is of dat er in het dorp een wolf in schaapskleding rondloopt.

details

3AIMDb 6.810 127 minuten

recensies La ragazza nella nebbia

De Filmkrant De Volkskrant
La ragazza nella nebbia poster van La ragazza nella nebbia cast & crew

kijkwijzer La ragazza nella nebbia

3A

IMDb La ragazza nella nebbia

IMDb 6.810

cast & crew La ragazza nella nebbia

regisseur

Donato Carrisi

acteurs

Toni Servillo, Galatea Ranzi, Alessio Boni, Jean Reno, Michela Cescon, Lorenzo Richelmy, Jacopo Olmo Antinori en Greta Scacchi

distributeur

September Film Distribution

details La ragazza nella nebbia

in première op

05-09-2019

genre

thriller

jaar

2017

speelduur

127 minuten

La ragazza nella nebbia draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film La ragazza nella nebbia.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film La ragazza nella nebbia. Hier zie je waar en wanneer La ragazza nella nebbia in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film La ragazza nella nebbia uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen La ragazza nella nebbia wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film La ragazza nella nebbia draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film La ragazza nella nebbia wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film La ragazza nella nebbia draait in deze bioscopen:

De recensies van de film La ragazza nella nebbia staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film La ragazza nella nebbia wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film La ragazza nella nebbia!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film La ragazza nella nebbia, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film La ragazza nella nebbia kopen/reserveren.

De filmtijden van de film La ragazza nella nebbia verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film La ragazza nella nebbia. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film La ragazza nella nebbia wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film La ragazza nella nebbia en de regisseur van de film La ragazza nella nebbia worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.