La quietud (2018)

Hoewel zussen Mia en Eugenia al jaren op andere werelddelen wonen, hebben ze hun hechte band altijd weten te behouden. Als hun vader een beroerte krijgt en in een coma terechtkomt, keert Eugenia vanuit Parijs terug naar La Quietud, het landgoed van haar familie vlakbij Buenos Aires. Al snel na de hereniging met haar zus en moeder, worden de drie vrouwen geforceerd hun trauma’s uit het verleden onder ogen te komen en verborgen geheimen bekend te maken.

details

3STIMDb 6.110 111 minuten

recensies La quietud

De Filmkrant De Volkskrant
La quietud poster van La quietud cast & crew

kijkwijzer La quietud

3ST

IMDb La quietud

IMDb 6.110

cast & crew La quietud

regisseur

Pablo Trapero

acteurs

Bérénice Bejo, Martina Gusman en Édgar Ramírez

distributeur

September Film Distribution

details La quietud

in première op

22-08-2019

genre

drama

jaar

2018

speelduur

111 minuten

La quietud draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film La quietud.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film La quietud. Hier zie je waar en wanneer La quietud in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film La quietud uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen La quietud wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film La quietud draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film La quietud wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film La quietud draait in deze bioscopen:

De recensies van de film La quietud staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film La quietud wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film La quietud!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film La quietud, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film La quietud kopen/reserveren.

De filmtijden van de film La quietud verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film La quietud. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film La quietud wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film La quietud en de regisseur van de film La quietud worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.