Tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

La Haine (1995)

Hubert, Vinz en Saïd zijn drie vrienden van verschillende afkomst die alledrie in dezelfde betonnen nachtmerrie wonen: een banlieu aan de rand van Parijs. Het is begin jaren negentig en de banlieus vormen het decor van aanhoudende rellen en politiegeweld. Terwijl hun vriend Abdel op de intensive care ligt na gewond te zijn geraakt tijdens één van die rellen, overweegt Vinz een wraakactie met het politiepistool dat hij te pakken heeft gekregen.

details

IMDb 8.110 96 minuten

recensies La Haine

De Filmkrant
La Haine poster van La Haine cast & crew

IMDb La Haine

IMDb 8.110

cast & crew La Haine

regisseur

Mathieu Kassovitz

acteurs

Vincent Cassel, Hubert Koundé, Saïd Taghmaoui, Abdel Ahmed Ghili, Solo, Joseph Momo, Héloïse Rauth, Rywka Wajsbrot, Olga Abrego, Laurent Labasse, Choukri Gabteni, Nabil Ben Mhamed, Benoît Magimel, Médard Niang, Arash Mansour, Abdel-Moulah Boujdouni, Mathilde Vitry, Christian Moro, JiBi, Edouard Montoute, Félicité Wouassi, Fatou Thioune, Thang-Long, Cut Killer, Sabrina Houicha, Sandor Weltmann, François Levantal, Julie Mauduech, Karin Viard, Peter Kassovitz, Vincent Lindon, Christophe Rossignon, Mathieu Kassovitz, Anthony Souter, Florent Lavandeira, Teddy Marques, Samir Khelif, Tadek Lokcinski, Virginie Montel, Andrée Damant, Marcel Marondo, Karim Belkhadra, Marc Duret, Eric Pujol, Philippe Nahon, Sébastien Tavel, François Toumarkine, José Dalmat, Zinedine Soualem, Bernie Bonvoisin, Cyril Ancelin en Patrick Médioni

details La Haine

in première op

14-12-1995

jaar

1995

speelduur

96 minuten

La Haine draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film La Haine.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film La Haine. Hier zie je waar en wanneer La Haine in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film La Haine uit 1995 getoond. Ook zie je in welke bioscopen La Haine wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film La Haine draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film La Haine wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film La Haine draait in deze bioscopen:

De recensies van de film La Haine staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film La Haine wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film La Haine!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film La Haine, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film La Haine kopen/reserveren.

De filmtijden van de film La Haine verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film La Haine. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film La Haine wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film La Haine en de regisseur van de film La Haine worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.