La Cordillera de los suenos (2019)

Documentaire; in het langgerekte Chili zijn de pieken van de Andes nooit ver weg: de bergketen (cordillera) vormt de rotsige ruggengraat van het land. In het sluitstuk van zijn essayistische Chili-trilogie analyseert regisseur Patricio Guzmán de verhouding tussen dat tijdloze, stoïcijnse landschap en de roerige geschiedenis van zijn vaderland, waar hij sinds 1973 niet meer woont. Na de staatsgreep, die de jarenlange dictatuur van legerleider Augusto Pinochet inluidde, zijn veel kunstenaars en intellectuelen Chili ontvlucht.

details

3GATIMDb 7.010 84 minuten

recensies La Cordillera de los suenos

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk La Cordillera de los suenos online

Pathe Thuis
La Cordillera de los suenos poster van La Cordillera de los suenos cast & crew

kijkwijzer La Cordillera de los suenos

3GAT

IMDb La Cordillera de los suenos

IMDb 7.010

cast & crew La Cordillera de los suenos

regisseur

Patricio Guzmán

acteurs

Jorge Baradit, Vicente Gajardo, Francisco Gazitúa en Pablo Salas

distributeur

Cinéart Nederland

details La Cordillera de los suenos

in première op

06-02-2020

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

84 minuten

La Cordillera de los suenos draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film La Cordillera de los suenos.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film La Cordillera de los suenos. Hier zie je waar en wanneer La Cordillera de los suenos in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film La Cordillera de los suenos uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen La Cordillera de los suenos wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film La Cordillera de los suenos draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film La Cordillera de los suenos wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film La Cordillera de los suenos draait in deze bioscopen:

De recensies van de film La Cordillera de los suenos staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film La Cordillera de los suenos wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film La Cordillera de los suenos!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film La Cordillera de los suenos, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film La Cordillera de los suenos kopen/reserveren.

De filmtijden van de film La Cordillera de los suenos verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film La Cordillera de los suenos. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film La Cordillera de los suenos wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film La Cordillera de los suenos en de regisseur van de film La Cordillera de los suenos worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.