La Chimera (2023)

La Chimera in de bioscoop

La Chimera is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film La Chimera.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film La Chimera. Hier zie je waar en wanneer La Chimera in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film La Chimera uit 2023 getoond. Ook zie je in welke bioscopen La Chimera wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film La Chimera draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film La Chimera wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam en Emmen

De film La Chimera draait in deze bioscopen: De Uitkijk, Filmhallen en Kinepolis Emmen

De recensies van de film La Chimera staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film La Chimera wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film La Chimera!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film La Chimera, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film La Chimera kopen/reserveren.

De filmtijden van de film La Chimera verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film La Chimera. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film La Chimera wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film La Chimera en de regisseur van de film La Chimera worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.