La bonne épouse (2019)

Paulette Van Der Beck en haar echtgenoot runnen in de jaren zestig een huishoudschool in de Elzas. Omdat van vrouwen nog wordt verwacht dat ze ondergeschikt zijn aan hun man, is het hun taak de tienermeisjes op te leiden tot perfecte huisvrouwen. Na de plotselinge dood van haar man staat Paulette er alleen voor en ontdekt ze dat de school op de rand van een faillissement staat. Tijdens de voorbereidingen op een tv-competitie voor beste huisvrouw barsten in mei 1968 landelijke protesten uit die de samenleving voorgoed veranderen.

details

3AIMDb 5.910 109 minuten

recensies La bonne épouse

De Filmkrant De Volkskrant Trouw

kijk La bonne épouse online

Picl
La bonne épouse poster van La bonne épouse cast & crew

kijkwijzer La bonne épouse

3A

IMDb La bonne épouse

IMDb 5.910

cast & crew La bonne épouse

regisseur

Martin Provost

acteurs

Juliette Binoche, Yolande Moreau, Noëmie Lvovski, Edouard Baer en François Berléand

distributeur

Imagine Filmdistributie Nederland

details La bonne épouse

in première op

25-06-2020

genres

komedie en drama

jaar

2019

speelduur

109 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film La bonne épouse.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film La bonne épouse. Hier zie je waar en wanneer La bonne épouse in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film La bonne épouse uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen La bonne épouse wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film La bonne épouse draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film La bonne épouse wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Nijmegen, Amsterdam, Maastricht, Rotterdam, Leiden, Tilburg, Helmond, Utrecht, Wageningen, Amersfoort, Middelburg, Deventer, Zwolle en Zierikzee

De film La bonne épouse draait in deze bioscopen: Cinecenter, Cinecitta, Cinema Middelburg, De Cacaofabriek, De Lieve Vrouw, Filmhuis De Keizer, Filmtheater Zierikzee, Fraterhuis, Heerenstraat Theater, Het Ketelhuis, Kijkhuis, LantarenVenster, Lumière, LUX en Springhaver

De recensies van de film La bonne épouse staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film La bonne épouse wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film La bonne épouse!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film La bonne épouse, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film La bonne épouse kopen/reserveren.

De filmtijden van de film La bonne épouse verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film La bonne épouse. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film La bonne épouse wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film La bonne épouse en de regisseur van de film La bonne épouse worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.