Tot en met 15 maart zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

L'homme fidèle (2018)

Marianne verlaat Abel voor zijn beste vriend Paul, tevens de vader van haar ongeboren kind. Wanneer Paul acht jaar later overlijdt, komen Marianne en Abel weer samen. Dit gaat niet gepaard zonder bijkomende gevoelens van familieleden.

details

1TIMDb 6.210 75 minuten

recensies L'homme fidèle

De Filmkrant De Volkskrant
L'homme fidèle poster van L'homme fidèle cast & crew

kijkwijzer L'homme fidèle

1T

IMDb L'homme fidèle

IMDb 6.210

cast & crew L'homme fidèle

regisseur

Louis Garrel

acteurs

Louis Garrel, Lily-Rose Depp en Laetitia Casta

distributeur

Amstelfilm

details L'homme fidèle

in première op

25-04-2019

genres

komedie, romantiek en drama

jaar

2018

speelduur

75 minuten

L'homme fidèle draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film L'homme fidèle.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film L'homme fidèle. Hier zie je waar en wanneer L'homme fidèle in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film L'homme fidèle uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen L'homme fidèle wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film L'homme fidèle draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film L'homme fidèle wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film L'homme fidèle draait in deze bioscopen:

De recensies van de film L'homme fidèle staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film L'homme fidèle wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film L'homme fidèle!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film L'homme fidèle, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film L'homme fidèle kopen/reserveren.

De filmtijden van de film L'homme fidèle verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film L'homme fidèle. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film L'homme fidèle wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film L'homme fidèle en de regisseur van de film L'homme fidèle worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.