Kuessipan (2019)

verwacht op 23 september 2021

Mikuan en Shaniss zijn twee hartsvriendinnen die opgroeien in een Inuitgemeenschap in Québec. Terwijl Mikuan een liefhebbende familie heeft, komt Shaniss uit een gebroken gezin. Als kinderen beloofden ze elkaar altijd samen te blijven. Maar naarmate ze ouder worden, komen de verschillen steeds meer boven drijven.

details

2GAIMDb 7.310 117 minuten
Kuessipan poster van Kuessipan cast & crew

kijkwijzer Kuessipan

2GA

IMDb Kuessipan

IMDb 7.310

cast & crew Kuessipan

regisseur

Myriam Verreault

acteurs

Brigitte Poupart, Étienne Galloy en Sharon Ishpatao Fontaine

distributeur

MOOOV Film Distribution

details Kuessipan

in première op

23-09-2021

genre

drama

jaar

2019

speelduur

117 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Kuessipan.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Kuessipan. Hier zie je waar en wanneer Kuessipan in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Kuessipan uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Kuessipan wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Kuessipan draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Kuessipan wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Kuessipan draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Kuessipan staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Kuessipan wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Kuessipan!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Kuessipan, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Kuessipan kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Kuessipan verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Kuessipan. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Kuessipan wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Kuessipan en de regisseur van de film Kuessipan worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.