Koyaanisqatsi (1982)

Muzikale documentaire over de disbalans tussen de moderne mens en zijn omgeving: over hoe de westerse samenleving is verworden tot een snelle ratrace, waarin wij een veel te groot beslag leggen op de natuur en onze omgeving.

details

IMDb 8.310 86 minuten
Koyaanisqatsi poster van Koyaanisqatsi cast & crew

IMDb Koyaanisqatsi

IMDb 8.310

cast & crew Koyaanisqatsi

regisseur

Godfrey Reggio

acteurs

Edward Asner, Pat Benatar, Jerry Brown, Johnny Carson, Dick Cavett, Marilyn Chambers, Sammy Davis Jr., Lou Dobbs, Thomas Dolby, Linda Ellerbee, Jerry Falwell, Mark J. Goodman, Ted Koppel, Peter Sellers en Bill Tush

details Koyaanisqatsi

jaar

1982

speelduur

86 minuten

Koyaanisqatsi draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Koyaanisqatsi.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Koyaanisqatsi. Hier zie je waar en wanneer Koyaanisqatsi in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Koyaanisqatsi uit 1982 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Koyaanisqatsi wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Koyaanisqatsi draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Koyaanisqatsi wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Koyaanisqatsi draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Koyaanisqatsi staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Koyaanisqatsi wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Koyaanisqatsi!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Koyaanisqatsi, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Koyaanisqatsi kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Koyaanisqatsi verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Koyaanisqatsi. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Koyaanisqatsi wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Koyaanisqatsi en de regisseur van de film Koyaanisqatsi worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.