Kom en zie (1985)

Wit-Rusland, 1943: de SS van Heinrich Heydrich en Hitlers Wehrmacht houden huis onder de bevolking van de dorpjes van de uitgestrekte Sovjet-republiek. De vijftienjarige Florja is getuige van extreme misdaden; hij trekt op met de partizanen in het bos en raakt verzeild in zijn geboortedorp waar iedereen is uitgemoord. De doorstane gruwelen veranderen de vrolijke jongen in een vroegoude man.

details

6GTIMDb 8.310 142 minuten

recensies Kom en zie

De Filmkrant De Volkskrant
Kom en zie poster van Kom en zie cast & crew

kijkwijzer Kom en zie

6GT

IMDb Kom en zie

IMDb 8.310

cast & crew Kom en zie

regisseur

Elem Klimov

acteurs

Aleksey Kravchenko, Olga Mironova en Liubomiras Laucevicius

distributeur

EYE Filmmuseum

details Kom en zie

in première op

18-10-2018

genre

drama

jaar

1985

speelduur

142 minuten

Deze week zijn er voor Kom en zie geen voorstellingen in Amsterdam

Kom en zie draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Kom en zie.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Kom en zie. Hier zie je waar en wanneer Kom en zie in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Kom en zie uit 1985 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Kom en zie wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Kom en zie draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Kom en zie wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Kom en zie draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Kom en zie staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Kom en zie wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Kom en zie!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Kom en zie, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Kom en zie kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Kom en zie verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Kom en zie. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Kom en zie wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Kom en zie en de regisseur van de film Kom en zie worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.