Knor (2022)

Knor in de bioscoop

Knor is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film Knor.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Knor. Hier zie je waar en wanneer Knor in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Knor uit 2022 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Knor wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Knor draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Knor wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Bussum, Eindhoven, Zevenaar, Groningen, Arnhem, Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam en Delft

De film Knor draait in deze bioscopen: EYE, Filmhuis Bussum, Filmhuis Lumen, Filmhuis Zevenaar, Focus Filmtheater Arnhem, Forum Groningen, LantarenVenster, LUX en Natlab

De recensies van de film Knor staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Knor wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Knor!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Knor, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Knor kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Knor verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Knor. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Knor wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Knor en de regisseur van de film Knor worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.