Knives Out (2019)

Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey vlak na zijn 85e verjaardag dood op zijn landgoed wordt gevonden, wordt rechercheur Benoit Blanc ingeschakeld om zijn dood te onderzoeken. Van de complexe familie van Harlan tot zijn toegewijde staf, Blanc baant zich een weg door een web van leugens en bedrog om de waarheid achter de vroegtijdige dood van Harlan te achterhalen.

recensies Knives Out

De Volkskrant Trouw NRC
Knives Out poster van Knives Out

beoordelingen Knives Out

3AT

IMDb 8.010

cast & crew Knives Out

regisseur

Rian Johnson

acteurs

Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Don Johnson, Toni Collette, Jaeden Martell, Lakeith Stanfield, Katherine Langford en Christopher Plummer

distributeur

Independent Films

details Knives Out

in première op

28-11-2019

genres

crime en drama

jaar

2019

speelduur

130 minuten

Deze week zijn er voor Knives Out geen voorstellingen in Alkmaar

Dit is de biosagenda van de film Knives Out.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Knives Out getoond.

De je film Knives Out wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Maastricht, Groningen en Amersfoort

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Knives Out draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Knives Out staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Knives Out!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Knives Out, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Knives Out verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Knives Out

De film Knives Out in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Maastricht, Groningen en Amersfoort.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Knives Out, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.