Knives Out (2019)

Wanneer de bekende misdaadschrijver Harlan Thrombey vlak na zijn 85e verjaardag dood op zijn landgoed wordt gevonden, wordt rechercheur Benoit Blanc ingeschakeld om zijn dood te onderzoeken. Van de complexe familie van Harlan tot zijn toegewijde staf, Blanc baant zich een weg door een web van leugens en bedrog om de waarheid achter de vroegtijdige dood van Harlan te achterhalen.

details

3ATIMDb 7.910 130 minuten

recensies Knives Out

De Volkskrant Trouw NRC

kijk Knives Out online

Picl Pathe Thuis
Knives Out poster van Knives Out cast & crew

kijkwijzer Knives Out

3AT

IMDb Knives Out

IMDb 7.910

cast & crew Knives Out

regisseur

Rian Johnson

acteurs

Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Michael Shannon, Don Johnson, Toni Collette, Jaeden Martell, Lakeith Stanfield, Katherine Langford en Christopher Plummer

distributeur

Independent Films

details Knives Out

in première op

28-11-2019

genres

crime en drama

jaar

2019

speelduur

130 minuten

Knives Out draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Knives Out.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Knives Out. Hier zie je waar en wanneer Knives Out in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Knives Out uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Knives Out wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Knives Out draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Knives Out wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Knives Out draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Knives Out staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Knives Out wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Knives Out!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Knives Out, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Knives Out kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Knives Out verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Knives Out. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Knives Out wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Knives Out en de regisseur van de film Knives Out worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.