Klara en de gekke koeien (2018)

Midden in de grote stad woont het jonge kalf Klara, dat maar één droom heeft: ze wil later een grote ster worden. Op een dag krijgt Klara een brief van haar vader die ze al jaren niet heeft gezien. Klara besluit hem op te zoeken en ze komt terecht in het echte boerderijleven.

details

2AIMDb 5.310 66 minuten
Klara en de gekke koeien poster van Klara en de gekke koeien cast & crew

kijkwijzer Klara en de gekke koeien

2A

IMDb Klara en de gekke koeien

IMDb 5.310

cast & crew Klara en de gekke koeien

regisseur

Lise I. Osvoll

stemmen

Daan van Rijssel, Donna Vrijhof, Wiebe-Pier Cnossen, Seb van den Berg, Desi van Doeveren, Enzo Coenen, Peggy Vrijens, Jorien Zeevaart, Nine Meijer, Rutger le Poole en Dennis van Schajik

distributeur

Just Film Distribution

details Klara en de gekke koeien

in première op

14-03-2019

genres

animatie, kinderfilm en familiefilm

jaar

2018

speelduur

66 minuten

Klara en de gekke koeien draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Klara en de gekke koeien.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Klara en de gekke koeien. Hier zie je waar en wanneer Klara en de gekke koeien in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Klara en de gekke koeien uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Klara en de gekke koeien wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Klara en de gekke koeien draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Klara en de gekke koeien wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Klara en de gekke koeien draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Klara en de gekke koeien staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Klara en de gekke koeien wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Klara en de gekke koeien!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Klara en de gekke koeien, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Klara en de gekke koeien kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Klara en de gekke koeien verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Klara en de gekke koeien. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Klara en de gekke koeien wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Klara en de gekke koeien en de regisseur van de film Klara en de gekke koeien worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.