Kill Bill (2003)

De zwangere huurmoordenaar 'The Bride' wordt op haar eigen bruiloft neergeschoten door haar opdrachtgever Bill en zijn handlangers. Ze overleeft de aanslag maar door een kogel in haar hoofd, ligt ze vier jaar in coma. Als ze bijkomt, is ze compleet over de rooie en vastbesloten om wraak te nemen. Ze gaat op zoek naar de bendeleden om ze één voor één te vermoorden en bewaart Bill tot het laatst.

details

IMDb 8.110 111 minuten

recensies Kill Bill

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Kill Bill online

Pathe Thuis
Kill Bill poster van Kill Bill cast & crew

IMDb Kill Bill

IMDb 8.110

cast & crew Kill Bill

regisseur

Quentin Tarantino

acteurs

Uma Thurman, Lucy Liu, Vivica A. Fox, Daryl Hannah, David Carradine, Michael Madsen, Julie Dreyfus, Chiaki Kuriyama, Shin'ichi Chiba, Chia-Hui Liu, Michael Parks, Michael Bowen, Jun Kunimura, Kenji Ohba, Yuki Kazamatsuri, James Parks, Sakichi Sato, Jonathan Loughran, Yoshiyuki Morishita, Tetsuro Shimaguchi, Kazuki Kitamura, Yoji Tanaka, Issey Takahashi, So Yamanaka, Juri Manase, Akaji Maro, Goro Daimon, Shun Sugata, Jin Zhan Zhang, Xiaohui Hu, Ambrosia Kelley, Sachiko Fujii, Yoshiko Yamaguchi, Ronnie Yoshiko Fujiyama, Shu Lan Tuan, Ai Maeda, Naomi Kusumi, Hikaru Midorikawa, Michael Kuroiwa, Christopher Allen Nelson en Stevo Polyi

details Kill Bill

in première op

20-11-2003

jaar

2003

speelduur

111 minuten

Deze week zijn er voor Kill Bill geen voorstellingen in Den Haag

Kill Bill draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Kill Bill.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Kill Bill. Hier zie je waar en wanneer Kill Bill in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Kill Bill uit 2003 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Kill Bill wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Kill Bill draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Kill Bill wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Kill Bill draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Kill Bill staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Kill Bill wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Kill Bill!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Kill Bill, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Kill Bill kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Kill Bill verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Kill Bill. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Kill Bill wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Kill Bill en de regisseur van de film Kill Bill worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.