Kill Bill (2003)

De zwangere huurmoordenaar 'The Bride' wordt op haar eigen bruiloft neergeschoten door haar opdrachtgever Bill en zijn handlangers. Ze overleeft de aanslag maar door een kogel in haar hoofd, ligt ze vier jaar in coma. Als ze bijkomt, is ze compleet over de rooie en vastbesloten om wraak te nemen. Ze gaat op zoek naar de bendeleden om ze één voor één te vermoorden en bewaart Bill tot het laatst.

recensies Kill Bill

De Filmkrant
Kill Bill poster van Kill Bill

beoordelingen Kill Bill

IMDb 8.110

cast & crew Kill Bill

regisseur

Quentin Tarantino

acteurs

Uma Thurman, Lucy Liu, Vivica A. Fox, Daryl Hannah, David Carradine, Michael Madsen, Julie Dreyfus, Chiaki Kuriyama, Shin'ichi Chiba, Chia-Hui Liu, Michael Parks, Michael Bowen, Jun Kunimura, Kenji Ohba, Yuki Kazamatsuri, James Parks, Sakichi Sato, Jonathan Loughran, Yoshiyuki Morishita, Tetsuro Shimaguchi, Kazuki Kitamura, Yôji Tanaka, Issey Takahashi, Sô Yamanaka, Juri Manase, Akaji Maro, Goro Daimon, Shun Sugata, Jin Zhan Zhang, Xiaohui Hu, Ambrosia Kelley, Sachiko Fujii, Yoshiko Yamaguchi, Ronnie Yoshiko Fujiyama, Shu Lan Tuan, Ai Maeda, Naomi Kusumi, Hikaru Midorikawa, Michael Kuroiwa, Christopher Allen Nelson en Stevo Polyi

details Kill Bill

in première op

20-11-2003

jaar

2003

speelduur

111 minuten

Dit is de biosagenda van de film Kill Bill.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Kill Bill getoond.

De je film Kill Bill wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Kill Bill draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Kill Bill staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Kill Bill!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Kill Bill, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Kill Bill verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Kill Bill

De film Kill Bill in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Kill Bill, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.