Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Kala Azar (2020)

Een jong koppel in dienst van het huisdierencrematorium haalt dode dieren op. Zij prevelt een paar formules over formulieren die ondertekend moeten worden, hij verpakt het overleden dier in een deken en legt het achter in de jeep. De rest van de dag spreken ze amper. Ze rijden door een postapocalyptisch landschap aan de slordige rand van een industriestad. Ze vrijen, zwemmen en verbazen zich over de grote aantallen dode dieren langs de kant van de weg.

details

4STIMDb 5.310 92 minuten

recensies Kala Azar

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC
Kala Azar poster van Kala Azar cast & crew

kijkwijzer Kala Azar

4ST

IMDb Kala Azar

IMDb 5.310

cast & crew Kala Azar

regisseur

Janis Rafa

acteurs

Dimitris Lalos, Pinelopi Tsilika, Michele Valley en Tasos Rafailidis

distributeur

Gusto Entertainment

details Kala Azar

in première op

20-08-2020

genre

drama

jaar

2020

speelduur

92 minuten

Kala Azar draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Kala Azar.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Kala Azar. Hier zie je waar en wanneer Kala Azar in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Kala Azar uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Kala Azar wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Kala Azar draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Kala Azar wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Kala Azar draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Kala Azar staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Kala Azar wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Kala Azar!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Kala Azar, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Kala Azar kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Kala Azar verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Kala Azar. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Kala Azar wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Kala Azar en de regisseur van de film Kala Azar worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.