Tot en met 27 april zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Just Say Yes (2020)

Lotte is haar hele leven al bezig met de invulling van haar ideale bruiloft. Alles heeft ze al uitgedacht, van de locatie tot aan de prachtige trouwjurk van haar oma. Maar haar aanstaande blaast de bruiloft onverwachts af. Ze trekt tijdelijk in bij haar egocentrische zus Estelle die plotseling wel gaat trouwen. Estelle neemt de hele bruiloft over, inclusief locatie en de trouwjurk van oma. Lotte wordt gevraagd om het vrijgezellenfeest te regelen.

details

IMDb 97 minuten

kijk Just Say Yes online

Netflix
Just Say Yes poster van Just Say Yes cast & crew

IMDb Just Say Yes

IMDb

cast & crew Just Say Yes

regisseurs

Appie Boudellah en Aram van de Rest

acteurs

Yolanthe Cabau, Jim Bakkum, Edwin Jonker, Nienke Plas, Kim-Lian van der Meij, Noortje Herlaar, Lisa Michels, Juvat Westendorp, Huub Smit en Pip Pellens

scenario

en

producent

AM Pictures

distributeur

Independent Films

details Just Say Yes

in première op

08-04-2021

genres

romantiek en komedie

jaar

2020

speelduur

97 minuten

Just Say Yes draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Just Say Yes.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Just Say Yes. Hier zie je waar en wanneer Just Say Yes in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Just Say Yes uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Just Say Yes wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Just Say Yes draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Just Say Yes wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Just Say Yes draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Just Say Yes staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Just Say Yes wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Just Say Yes!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Just Say Yes, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Just Say Yes kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Just Say Yes verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Just Say Yes. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Just Say Yes wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Just Say Yes en de regisseur van de film Just Say Yes worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.