Just Mercy (2019)

Na zijn studie aan Harvard vertrekt de jonge advocaat Bryan Stevenson naar Alabama om gevangenen te verdedigen die ten onrechte zijn veroordeeld. Hij krijgt daarbij steun van de plaatselijke advocaat Eva Ansley. De meest controversiële zaak is die van Walter McMillian; hij is in 1987 ter dood veroordeeld voor de geruchtmakende moord op een achttienjarig meisje, ondanks een overvloed aan ontlastend bewijs.

recensies Just Mercy

De Volkskrant Trouw NRC
Just Mercy poster van Just Mercy

beoordelingen Just Mercy

3ATD

IMDb 7.010

cast & crew Just Mercy

regisseur

Destin Daniel Cretton

acteurs

Michael B. Jordan, Karan Kendrick, Jamie Foxx, Tim Blake Nelson, Rafe Spall en Brie Larson

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details Just Mercy

in première op

16-01-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

137 minuten

Dit is de biosagenda van de film Just Mercy.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Just Mercy getoond.

De je film Just Mercy wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen, Amersfoort, Arnhem, Breda, Eindhoven, Leeuwarden, Zaandam, Zwolle, Maastricht, Nijmegen, Den Bosch, Ede, Haarlem, Kerkrade, Tilburg, Helmond, Delft, Vlaardingen, Dordrecht, Leiden, Almere, Alkmaar, Hoogeveen, Doetinchem, Hilversum, Enschede, Zoetermeer, Hoofddorp, Apeldoorn en Bussum

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Just Mercy draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Just Mercy staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Just Mercy!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Just Mercy, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Just Mercy verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Just Mercy

De film Just Mercy in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Groningen, Amersfoort, Arnhem, Breda, Eindhoven, Leeuwarden, Zaandam, Zwolle, Maastricht, Nijmegen, Den Bosch, Ede, Haarlem, Kerkrade, Tilburg, Helmond, Delft, Vlaardingen, Dordrecht, Leiden, Almere, Alkmaar, Hoogeveen, Doetinchem, Hilversum, Enschede, Zoetermeer, Hoofddorp, Apeldoorn en Bussum.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Just Mercy, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.