Just Mercy (2019)

Na zijn studie aan Harvard vertrekt de jonge advocaat Bryan Stevenson naar Alabama om gevangenen te verdedigen die ten onrechte zijn veroordeeld. Hij krijgt daarbij steun van de plaatselijke advocaat Eva Ansley. De meest controversiële zaak is die van Walter McMillian; hij is in 1987 ter dood veroordeeld voor de geruchtmakende moord op een achttienjarig meisje, ondanks een overvloed aan ontlastend bewijs.

details

4ATDIMDb 7.610 137 minuten

recensies Just Mercy

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Just Mercy online

Pathe Thuis
Just Mercy poster van Just Mercy cast & crew

kijkwijzer Just Mercy

4ATD

IMDb Just Mercy

IMDb 7.610

cast & crew Just Mercy

regisseur

Destin Daniel Cretton

acteurs

Michael B. Jordan, Karan Kendrick, Jamie Foxx, Tim Blake Nelson, Rafe Spall en Brie Larson

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details Just Mercy

in première op

16-01-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

137 minuten

Just Mercy draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Just Mercy.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Just Mercy. Hier zie je waar en wanneer Just Mercy in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Just Mercy uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Just Mercy wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Just Mercy draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Just Mercy wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Just Mercy draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Just Mercy staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Just Mercy wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Just Mercy!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Just Mercy, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Just Mercy kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Just Mercy verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Just Mercy. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Just Mercy wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Just Mercy en de regisseur van de film Just Mercy worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.