Juf Roos (2019)

Juf Roos is jarig en ze organiseert een verjaardagsfeestje en iedereen is uitgenodigd. Om het extra feestelijk te maken versiert buurjongen Gijs de molen waarin Juf Roos woont. Maar Gijs gebruikt veel te veel ballonnen. Tot hun grote schrik stijgt de molen door de vele ballonnen zomaar op, met Juf Roos en Gijs er nog in.

details

1IMDb 6.410 60 minuten

recensies Juf Roos

De Volkskrant

kijk Juf Roos online

Pathe Thuis
Juf Roos poster van Juf Roos cast & crew

kijkwijzer Juf Roos

1

IMDb Juf Roos

IMDb 6.410

cast & crew Juf Roos

regisseur

Jan-Willem Wit

acteurs

Melissa Drost en Jörgen Scholtens

scenario

producenten

Frank Jan Horst, Rogier Visser en Willem Zijlstra

distributeur

Just Film Distribution

details Juf Roos

in première op

31-07-2019

genre

familiefilm

jaar

2019

speelduur

60 minuten

Juf Roos draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Juf Roos.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Juf Roos. Hier zie je waar en wanneer Juf Roos in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Juf Roos uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Juf Roos wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Juf Roos draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Juf Roos wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Juf Roos draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Juf Roos staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Juf Roos wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Juf Roos!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Juf Roos, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Juf Roos kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Juf Roos verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Juf Roos. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Juf Roos wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Juf Roos en de regisseur van de film Juf Roos worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.