Joker (2019)

Arthur Fleck, die moeite heeft zijn weg te vinden in de maatschappij, is overdag te boeken als clown en ’s avonds probeert hij een voet aan de grond te krijgen als stand-up comedian. Hij ontdekt echter al gauw dat hij zelf altijd het mikpunt is van de grap. Gevangen in een vicieuze cirkel vol apathie en wreedheid, neemt hij één verkeerde beslissing die een kettingreactie van escalerende gebeurtenissen tot gevolg heeft.

details

6GTIMDb 8.410 124 minuten

kijk Joker online

Pathe Thuis
Joker poster van Joker cast & crew

kijkwijzer Joker

6GT

IMDb Joker

IMDb 8.410

cast & crew Joker

regisseur

Todd Phillips

acteurs

Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy, Brett Cullen, Glenn Fleshler, Bill Camp, Marc Maron, Shea Whigham, Douglas Hodge, Josh Pais en Leigh Gill

scenario

en

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details Joker

in première op

03-10-2019

genre

thriller

jaar

2019

speelduur

124 minuten

Joker draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Joker.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Joker. Hier zie je waar en wanneer Joker in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Joker uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Joker wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Joker draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Joker wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Joker draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Joker staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en De Groene Amsterdammer. Ook de IMDB score/rating van de film Joker wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Joker!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Joker, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Joker kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Joker verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Joker. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Joker wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Joker en de regisseur van de film Joker worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.