John Wick 3: Parabellum (2019)

Na het doden van een lid van het internationale moordenaarsgilde The High Table op de neutrale grond van het Continental Hotel is John Wick excommunicado verklaard. Zijn lidmaatschap wordt opgeheven en hij heeft geen toegang meer tot de diensten en de leden van de geheime criminele gemeenschap. Met slechts één uur voorsprong en de meest meedogenloze premiejagers van de wereld achter zich aan vecht John zich door New York in een poging te overleven.

details

4GTIMDb 7.510 131 minuten

recensies John Wick 3: Parabellum

De Volkskrant

kijk John Wick 3: Parabellum online

Pathe Thuis
John Wick 3: Parabellum poster van John Wick 3: Parabellum cast & crew

kijkwijzer John Wick 3: Parabellum

4GT

IMDb John Wick 3: Parabellum

IMDb 7.510

cast & crew John Wick 3: Parabellum

regisseur

Chad Stahelski

acteurs

Keanu Reeves, Halle Berry, Laurence Fishburne, Ian McShane en Anjelica Huston

distributeur

Independent Films

details John Wick 3: Parabellum

in première op

16-05-2019

genres

actie en crime

jaar

2019

speelduur

131 minuten

John Wick 3: Parabellum draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film John Wick 3: Parabellum.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film John Wick 3: Parabellum. Hier zie je waar en wanneer John Wick 3: Parabellum in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film John Wick 3: Parabellum uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen John Wick 3: Parabellum wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film John Wick 3: Parabellum draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film John Wick 3: Parabellum wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film John Wick 3: Parabellum draait in deze bioscopen:

De recensies van de film John Wick 3: Parabellum staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film John Wick 3: Parabellum wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film John Wick 3: Parabellum!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film John Wick 3: Parabellum, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film John Wick 3: Parabellum kopen/reserveren.

De filmtijden van de film John Wick 3: Parabellum verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film John Wick 3: Parabellum. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film John Wick 3: Parabellum wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film John Wick 3: Parabellum en de regisseur van de film John Wick 3: Parabellum worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.