João en het mes (1972)

Weduwnaar João, een oude Braziliaanse koeherder, trouwt met een jonge vrouw. Zij moet hem volkomen onderdanig zijn. Jaloers als hij is, brengt João haar naar een eenzame boerderij en laat hij haar vier jaar lang moederziel alleen, omdat hij rijk wil worden met het winnen van rubber in de Braziliaanse oerwouden.

details

3GADTIMDb 6.410 95 minuten
João en het mes poster van João en het mes cast & crew

kijkwijzer João en het mes

3GADT

IMDb João en het mes

IMDb 6.410

cast & crew João en het mes

regisseur

George Sluizer

acteurs

Joffre Soares, Ana Maria Miranda, Joao-Augusto Azevedo en Douglas Santos

distributeur

EYE Filmmuseum

details João en het mes

in première op

05-10-1972

genres

crime en drama

jaar

1972

speelduur

95 minuten

João en het mes draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film João en het mes.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film João en het mes. Hier zie je waar en wanneer João en het mes in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film João en het mes uit 1972 getoond. Ook zie je in welke bioscopen João en het mes wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film João en het mes draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film João en het mes wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film João en het mes draait in deze bioscopen:

De recensies van de film João en het mes staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film João en het mes wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film João en het mes!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film João en het mes, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film João en het mes kopen/reserveren.

De filmtijden van de film João en het mes verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film João en het mes. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film João en het mes wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film João en het mes en de regisseur van de film João en het mes worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.