Tot en met 8 juni zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Jeanne d'Arc (2019)

Nadat ze het Franse leger tijdens de Honderdjarige Oorlog naar een zegetocht heeft geleid, volgt een proces waarin Jeanne d'Arc wordt beschuldigd van ketterij.

details

IMDb 5.810 137 minuten

recensies Jeanne d'Arc

De Volkskrant Trouw NRC

kijk Jeanne d'Arc online

Picl
Jeanne d'Arc poster van Jeanne d'Arc cast & crew

IMDb Jeanne d'Arc

IMDb 5.810

cast & crew Jeanne d'Arc

regisseur

Bruno Dumont

acteurs

Lise Leplat Prudhomme, Annick Lavieville en Fabrice Luchini

details Jeanne d'Arc

in première op

15-10-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

137 minuten

Jeanne d'Arc draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Jeanne d'Arc.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Jeanne d'Arc. Hier zie je waar en wanneer Jeanne d'Arc in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Jeanne d'Arc uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Jeanne d'Arc wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Jeanne d'Arc draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Jeanne d'Arc wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Jeanne d'Arc draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Jeanne d'Arc staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Jeanne d'Arc wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Jeanne d'Arc!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Jeanne d'Arc, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Jeanne d'Arc kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Jeanne d'Arc verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Jeanne d'Arc. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Jeanne d'Arc wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Jeanne d'Arc en de regisseur van de film Jeanne d'Arc worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.