Jazz on a Summer's Day (1959)

Trailer van Jazz on a Summer's Dayhttps://img.youtube.com/vi/TVtWskYzLL8/0.jpg2021-09-24T02:30:22+02:00Trailer van Jazz on a Summer's Day

Documentaire; 1958: Newport, Rhode Island is het zomerse decor voor het jaarlijkse jazzfestival in dit kleine stadje aan de oostkust van de Verenigde Staten. Behalve een registratie van de optredens van muzikale grootheden als Louis Armstrong, Thelonious Monk, Mahalia Jackson en Chuck Berry, schetst Jazz on a Summer's Day ook een pakkend tijdsbeeld van de stijlvolle Amerikaanse fifties.

details Jazz on a Summer's Day

1IMDb 8.0101403 85 minuten

recensies Jazz on a Summer's Day

De Filmkrant
Jazz on a Summer's Day poster van Jazz on a Summer's Day cast & crew

kijkwijzer Jazz on a Summer's Day

1

IMDb Jazz on a Summer's Day

IMDb 8.0101403

cast & crew Jazz on a Summer's Day

regisseur

Bert Stern

acteurs

Louis Armstrong, Thelonious Monk, Mahalia Jackson en Chuck Berry

distributeur

KINO (via Gusto Entertainment)

details Jazz on a Summer's Day

in première op

29-07-2021

genres

documentaire en muziek

jaar

1959

speelduur

85 minuten

Jazz on a Summer's Day draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Jazz on a Summer's Day.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Jazz on a Summer's Day. Hier zie je waar en wanneer Jazz on a Summer's Day in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Jazz on a Summer's Day uit 1959 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Jazz on a Summer's Day wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Jazz on a Summer's Day draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Jazz on a Summer's Day wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Jazz on a Summer's Day draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Jazz on a Summer's Day staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Jazz on a Summer's Day wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Jazz on a Summer's Day!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Jazz on a Summer's Day, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Jazz on a Summer's Day kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Jazz on a Summer's Day verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Jazz on a Summer's Day. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Jazz on a Summer's Day wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Jazz on a Summer's Day en de regisseur van de film Jazz on a Summer's Day worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.