Tot en met 8 juni zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Jacob, Mimmi en de pratende honden (2019)

Jacob woont in de stad en droomt ervan om net als zijn vader architect te worden. In eerste instantie heeft hij niet zoveel zin om bij familie te gaan logeren als zijn vader voor langere tijd op reis gaat. Zijn nichtje Mimmi is een dapper meisje met een grote mond en zijn oom is ervan overtuigd dat hij piraat is. Ze wonen in een buitenwijk. De kinderen leren elkaar echter steeds beter begrijpen en met een groep pratende honden, smeden ze samen plannen om hun prachtige park te redden uit de handen van een projectontwikkelaar.

details

1IMDb 7.010 70 minuten

recensies Jacob, Mimmi en de pratende honden

De Volkskrant NRC
Jacob, Mimmi en de pratende honden poster van Jacob, Mimmi en de pratende honden cast & crew

kijkwijzer Jacob, Mimmi en de pratende honden

1

IMDb Jacob, Mimmi en de pratende honden

IMDb 7.010

cast & crew Jacob, Mimmi en de pratende honden

regisseur

Edmunds Jansons

stemmen

Oscar Siegelaar, Polleke van der Sman, Pepijn van der Sman en Simon Zwiers

distributeur

Periscoop Film

details Jacob, Mimmi en de pratende honden

in première op

12-02-2020

genres

animatie en familiefilm

jaar

2019

speelduur

70 minuten

Jacob, Mimmi en de pratende honden draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Jacob, Mimmi en de pratende honden.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Jacob, Mimmi en de pratende honden. Hier zie je waar en wanneer Jacob, Mimmi en de pratende honden in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Jacob, Mimmi en de pratende honden uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Jacob, Mimmi en de pratende honden wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Jacob, Mimmi en de pratende honden draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Jacob, Mimmi en de pratende honden wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Jacob, Mimmi en de pratende honden draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Jacob, Mimmi en de pratende honden staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Jacob, Mimmi en de pratende honden wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Jacob, Mimmi en de pratende honden!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Jacob, Mimmi en de pratende honden, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Jacob, Mimmi en de pratende honden kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Jacob, Mimmi en de pratende honden verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Jacob, Mimmi en de pratende honden. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Jacob, Mimmi en de pratende honden wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Jacob, Mimmi en de pratende honden en de regisseur van de film Jacob, Mimmi en de pratende honden worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.