Jackie (2016)

Trailer van Jackiehttps://img.youtube.com/vi/rSuigBRYzGU/0.jpg2021-09-06T03:32:00+02:00Trailer van Jackie

'Jackie' vertelt het verhaal over de moord op John F. Kennedy en de vier dagen van nationale rouw door de ogen van deze charismatische First Lady. Een periode waarin de hele wereld zijn blik richtte op de beroemde weduwe. Een vrouw in rouw, die zich uiterlijk sterk moest houden om een geschokte natie gerust te stellen en het beeld van haar echtgenoot voor de eeuwigheid historisch te bepalen.

details Jackie

6GTIMDb 6.71075686 100 minuten
Jackie poster van Jackie cast & crew

kijkwijzer Jackie

6GT

IMDb Jackie

IMDb 6.71075686

cast & crew Jackie

regisseur

Pablo Larraín

acteurs

Natalie Portman, Peter Sarsgaard, Greta Gerwig en John Hurt

distributeur

The Searchers

details Jackie

in première op

16-02-2017

genres

drama en biografisch

jaar

2016

speelduur

100 minuten

Jackie draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Jackie.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Jackie. Hier zie je waar en wanneer Jackie in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Jackie uit 2016 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Jackie wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Jackie draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Jackie wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Jackie draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Jackie staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en De Groene Amsterdammer. Ook de IMDB score/rating van de film Jackie wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Jackie!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Jackie, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Jackie kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Jackie verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Jackie. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Jackie wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Jackie en de regisseur van de film Jackie worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.