J'ai perdu mon corps (2019)

De afgehakte hand van Nafouel is op zoek is naar zijn lichaam. Terwijl de hand zich een weg door de stad baant, en allerhande obstakels moet overwinnen, haalt hij herinneringen op aan het leven met Nafouel met als hoogtepunt de wonderbaarlijke ontmoeting met zijn grote liefde Gabrielle.

details

2GAIMDb 7.610 81 minuten

recensies J'ai perdu mon corps

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk J'ai perdu mon corps online

Picl Netflix Pathe Thuis
J'ai perdu mon corps poster van J'ai perdu mon corps cast & crew

kijkwijzer J'ai perdu mon corps

2GA

IMDb J'ai perdu mon corps

IMDb 7.610

cast & crew J'ai perdu mon corps

regisseur

Jérémy Clapin

stemmen

Victoire Du Bois, Hakim Faris en Patrick d'Assumçao

distributeur

Cinemien

details J'ai perdu mon corps

in première op

05-12-2019

genre

animatie

jaar

2019

speelduur

81 minuten

J'ai perdu mon corps draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film J'ai perdu mon corps.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film J'ai perdu mon corps. Hier zie je waar en wanneer J'ai perdu mon corps in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film J'ai perdu mon corps uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen J'ai perdu mon corps wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film J'ai perdu mon corps draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film J'ai perdu mon corps wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film J'ai perdu mon corps draait in deze bioscopen:

De recensies van de film J'ai perdu mon corps staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film J'ai perdu mon corps wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film J'ai perdu mon corps!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film J'ai perdu mon corps, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film J'ai perdu mon corps kopen/reserveren.

De filmtijden van de film J'ai perdu mon corps verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film J'ai perdu mon corps. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film J'ai perdu mon corps wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film J'ai perdu mon corps en de regisseur van de film J'ai perdu mon corps worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.