Intieme Belichting (1965)

Bambas is cum laude afgestudeerd aan het conservatorium. Toch heeft hij geen carrière gemaakt en is in een kleine provincieplaats blijven hangen. Hij staat aan het hoofd van de muziekschool en begeleidt in zijn vrije tijd een amateurorkestje dat speelt bij bruiloften en partijen. Bambas heeft in deze eenvoudige levenswijze een zekere rust en tevredenheid gevonden. Deze worden echter verstoord door de komst van zijn oude vriend en studiegenoot Peter en diens vriendin Stepa.

details

IMDb 7.410 71 minuten

recensies Intieme Belichting

De Filmkrant
Intieme Belichting poster van Intieme Belichting cast & crew

IMDb Intieme Belichting

IMDb 7.410

cast & crew Intieme Belichting

regisseur

Ivan Passer

acteurs

Zdenek Bezusek en Karel Blazek

details Intieme Belichting

genres

komedie en drama

jaar

1965

speelduur

71 minuten

Filmhuis Den Haag

Filmhuis Den Haag

vandaag wo ...
morgen do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za 17:00
zondag zo ...
maandag ma ...
dinsdag di ...

Dit is de biosagenda van de film Intieme Belichting.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Intieme Belichting.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Intieme Belichting uit 1965 getoond.

Voor de bioscooptijden in de bioscopen of filmtheaters waar de film Intieme Belichting draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Intieme Belichting wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Den Haag

De film Intieme Belichting draait in deze bioscopen: Filmhuis Den Haag

De recensies van de film Intieme Belichting staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score van de film Intieme Belichting wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Intieme Belichting!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Intieme Belichting, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bioscoop te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Intieme Belichting kopen.

De filmtijden van de film Intieme Belichting verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis van de film Intieme Belichting. Ook de kijkwijzer van de film Intieme Belichting wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Intieme Belichting en de regisseur van de film Intieme Belichting worden ook vermeld.