Intieme Belichting (1965)

Bambas is cum laude afgestudeerd aan het conservatorium. Toch heeft hij geen carrière gemaakt en is in een kleine provincieplaats blijven hangen. Hij staat aan het hoofd van de muziekschool en begeleidt in zijn vrije tijd een amateurorkestje dat speelt bij bruiloften en partijen. Bambas heeft in deze eenvoudige levenswijze een zekere rust en tevredenheid gevonden. Deze worden echter verstoord door de komst van zijn oude vriend en studiegenoot Peter en diens vriendin Stepa.

details

IMDb 7.310 71 minuten

recensies Intieme Belichting

De Filmkrant
Intieme Belichting poster van Intieme Belichting cast & crew

IMDb Intieme Belichting

IMDb 7.310

cast & crew Intieme Belichting

regisseur

Ivan Passer

acteurs

Zdenek Bezusek en Karel Blazek

details Intieme Belichting

genres

komedie en drama

jaar

1965

speelduur

71 minuten

Intieme Belichting draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Intieme Belichting.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Intieme Belichting. Hier zie je waar en wanneer Intieme Belichting in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Intieme Belichting uit 1965 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Intieme Belichting wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Intieme Belichting draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Intieme Belichting wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Intieme Belichting draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Intieme Belichting staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Intieme Belichting wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Intieme Belichting!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Intieme Belichting, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Intieme Belichting kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Intieme Belichting verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Intieme Belichting. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Intieme Belichting wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Intieme Belichting en de regisseur van de film Intieme Belichting worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.