Interstellar (2014)

Onze tijd op aarde lijkt voorbij, dus begint een groep ontdekkingsreizigers aan de belangrijkste missie uit de geschiedenis van de mens. Ze gaan op zoek naar een plek in de ruimte waar de mensheid kan voortbestaan.

details

4AIMDb 8.610 169 minuten

recensies Interstellar

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Interstellar online

Netflix Pathe Thuis
Interstellar poster van Interstellar cast & crew

kijkwijzer Interstellar

4A

IMDb Interstellar

IMDb 8.610

cast & crew Interstellar

regisseur

Christopher Nolan

acteurs

Anne Hathaway, Jessica Chastain, Ellen Burstyn, Matthew McConaughey, Michael Caine, Bill Irwin, Wes Bentley en Casey Affleck

scenario

, en

producenten

Legendary Pictures, Paramount Pictures en Lynda Obst Productions

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland BV

details Interstellar

in première op

05-11-2014

genres

avontuur, mysterie en sciencefiction

jaar

2014

speelduur

169 minuten

Interstellar draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Interstellar.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Interstellar. Hier zie je waar en wanneer Interstellar in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Interstellar uit 2014 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Interstellar wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Interstellar draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Interstellar wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Interstellar draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Interstellar staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Interstellar wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Interstellar!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Interstellar, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Interstellar kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Interstellar verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Interstellar. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Interstellar wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Interstellar en de regisseur van de film Interstellar worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.