Instinct (2019)

Psychologe Nicoline begint aan een nieuwe baan bij een Tbs-kliniek, waar zij zedendelinquent Idris ontmoet. Na vijf jaar behandeling staat hij op het punt om voor het eerst op onbegeleid verlof te gaan. Zijn behandelteam is enthousiast over de geboekte vooruitgang, maar Nicoline vertrouwt hem niet en probeert zijn proeftijd te verlengen. Idris doet er alles aan om Nicoline te overtuigen van zijn positieve ontwikkelingen.

details

4GTIMDb 6.310 98 minuten

kijk Instinct online

Picl Pathe Thuis
Instinct poster van Instinct cast & crew

kijkwijzer Instinct

4GT

IMDb Instinct

IMDb 6.310

cast & crew Instinct

regisseur

Halina Reijn

acteurs

Carice van Houten en Marwan Kenzari

scenario

en

distributeur

September Film Distribution

details Instinct

in première op

03-10-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

98 minuten

Deze week zijn er voor Instinct geen voorstellingen in Amersfoort

Instinct draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Instinct.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Instinct. Hier zie je waar en wanneer Instinct in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Instinct uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Instinct wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Instinct draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Instinct wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Instinct draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Instinct staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, De Groene Amsterdammer en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Instinct wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Instinct!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Instinct, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Instinct kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Instinct verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Instinct. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Instinct wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Instinct en de regisseur van de film Instinct worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.